fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Instalatie cu vacuum Stonemagnet SM

Instalatie cu vacuum Stonemagnet SM pentru manipularea si montarea dalelor din piatra. Studiaza produsul, iar daca ai intrebari, contacteaza-ne. Reprezentantii Best Tools iti vor raspunde la toate intrebarile si te vor ghida catre utilajul perfect pentru activitatile tale. Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Product Description

Vacuum Stonemagnet SM

Dispozitiv de ridicat cu vid, comod, puternic si fara fir, pentru montarea dalelor dense din piatra, a elementelor din beton,
tevilor si altor materiale similare. Se poate folosi pe toate tipurile de utilaje de ridicat.

•    Conceput si echipat special pentru operatiuni dificile de santier.
•    Pentru destinatii speciale, exista diferite placi de aspiratie care pot fi montate cu usurinta pe dispozitivul SM.

Specificatii standard:

•    Corp robust si compact, cu sistem de suspendare integrat pentru cârligul macaralei si dispozitiv de schimbare rapida a placii de aspiratie.
•    Alimentat de o baterie de 12 V care poate fi reîncarcata si înlocuita. Sistemul de control al consumului de energie face ca bateria sa dureze o întreaga zi de lucru. Bateria poate fi înlocuita în câteva secunde. Indicator de încarcare a bateriei.
•    Caracteristici de siguranta: Lampa intermitenta care semnalizeaza când presiunea nu este suficient de mica, sistem automat de control al pornirii pompei de vid dupa pierderea presiunii, manometru, rezervor de vid de mari dimensiuni.
•    Placa de aspiratie standard de 580 x 280 mm, cu garnitura speciala de etaniare, care poate fi schimbata în câteva secunde fara folosirea de adeziv sau scule. Garnitura nu se deterioreaza la contactul îndelungat cu margini ascutite (nu este necesara sustinerea).

Caracteristici speciale:

Dispozitivul SM are în dotarea standard 2 pompe de vid. La manipularea de produse dense, se foloseste o singura pompa.
În cazul materialelor putin poroase sau când este nevoie sa se realizeze un ciclu de lucru rapid, se poate porni a doua pompa prin actionarea butonului TURBO.

Download PDF

Search