fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de prindere special pentru montarea de elemente fonoabsorbante

Dispozitiv de prindere special pentru montarea de elemente fonoabsorbante. Daca ai intrebari sau nelamuriri, contacteaza-ne. Reprezentantii Best Tools sunt pregatiti mereu sa iti ofere toate detaliile de care ai nevoie, iar atunci cand ai nevoie de consultanta in vederea selectarii utilajului perfect, te poti baza pe ei.

Product Description

Dispozitiv de prindere special pentru montarea de elemente fonoabsorbante

Datorita experientei profesionale de aproape 50 de ani, Probst poate proiecta si realiza în timp scurt produse individualizate, care sa corespunda exact cerintelor specificate, pentru situatiile în care nu se pot utiliza majoritatea echipamentelor standard universale.

Elementele sunt livrate stivuite în paleti. Dispozitivul de prindere hidraulic prinde întotdeauna stratul de deasupra din palet. Suspendate în aer, placile urmeaza a fi amplasate într-un anumit spatiu, unele printre altele.  În final, placile vor fi montate cu precizie pe fundatia caii ferate, între traverse.

Probst este cel mai important producator german de scule, echipamente, dispozitive si utilaje de manipulare a diferitelor tipuri de prefabricate, cum ar fi: pavele, dale, borduri, tevi, tuburi etc. Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Search