fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de montat inele de camin de vizitare AG

Dispozitiv de montat inele de camin de vizitare AG. Daca esti interesat de unul dintre echipamentele Probst din gama Best Tools, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Dispozitiv de montat inele de camin de vizitare AG

Face productia inelelor de camin de vizitare mai eficienta si mai simpla, prin faptul ca inelele si conurile sunt prinse, ridicate si montate hidraulic.

•    Întrucât nu se exercita nicio presiune radiala, pot fi manipulate în conditii de siguranta si produse neîntarite complet.
•    Dispozitivul de montaj poate fi utilizat pentru transportul si ridicarea inelelor si conurilor cu o deschidere interioara de pâna la 1.200 mm.
•    Motostivuitorul trebuie sa aiba disponibile doua circuite hidraulice separate. (Se livreaza fara racorduri hidraulice flexibile pentru motostivuitor).

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor, a tuturor tipurilor de conducte și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search