fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Cleste pentru inele si conuri RKZ-H

Cleste pentru inele si conuri RKZ-H. Daca esti interesat de unul dintre produsele Probst din gama Best Tools, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant al companiei iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie, totul pentru a te asigura ca faci alegerea corecta.

Product Description

Cleste pentru inele si conuri RKZ-H

Accesoriu hidraulic de ridicat care permite transportul a pâna la 3 inele de camin de vizitare cu o înaltime de 500 mm.

•    Se poate utiliza si pentru un singur con de camin de vizitare, datorita ghearelor de prindere oscilante.
•    Ideal pentru degajarea zonei de productie si încarcarea camioanelor.
•    Datorita prinderii de peretii produsului, nu se exercita presiune radiala asupra inelelor, astfel încât produsele neîntarite complet pot fi evacuate de pe suprafata de productie mult mai devreme.
•    Înainte de actiunea de prindere, deschiderea se regleaza hidraulic. Aceasta comutare a sistemului hidraulic face ca un singur circuit hidraulic al motostivuitorului sa fie suficient pentru a actiona prinderea si reglarea diametrului. (Se livreaza fara racorduri hidraulice flexibile pentru motostivuitor).
•     RKZ-HS este un model de mare putere, care poate ridica pâna la 4 inele de camin de vizitare cu înaltimea de 500 mm.
•    Pe cât posibil, clestele pentru inele si conuri RKZ-H/HS ar trebui montat pe motostivuitor cu brat de macara si rotor hidraulic.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor, a tuturor tipurilor de conducte și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search