fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de intoarcere a bazelor de beton WG-S / WG-SS

Dispozitiv de intoarcere a bazelor de beton WG-S / WG-SS. Daca esti interesat de unul dintre produsele Probst din gama Best Tools, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Dispozitiv de întoarcere a bazelor de beton WG-S / WG-SS

Permite întoarcerea produselor de beton de tipul bazelor de camin de vizitare cu 180° dupa producere (posibilitate de rotire infinita la 360°). Întrucât produsele sunt rotite la nivelul axei longitudinale a motostivuitorului, sarcina se extinde foarte putin în exterior, mentinând centrul de greutate al sarcinii si dispozitivului foarte aproape de motostivuitor. Manevrele de prindere si rotire se realizeaza complet hidraulic.

Specificatii standard:

•    Gheare de prindere sub forma de bare metalice cauciucate, dublu articulate, pentru a se putea adapta bine diferitelor diametre.
(Se livreaza fara racorduri hidraulice flexibile pentru motostivuitor).

La cerere, sunt disponibile variante cu deschidere mai mare sau modificata.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor, a tuturor tipurilor de conducte și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search