fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de rotire a conductelor mici FUG

Dispozitiv de rotire a conductelor mici FUG. Un dispozitiv creat special pentru eficientizarea activitatilor din fabricile de conducte. Daca ai intrebari sau daca doresti sa achizitionezi unul dintre produsele Probst din gama Best Tools, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Dispozitiv de rotire a conductelor mici FUG

Face mai eficienta manipularea conductelor mici dupa fabricatie.

•    Pot fi prinse simultan pâna la 5 conducte mici, cu ID = 300 mm si lungimea de 1 m. Dispozitivul poate fi reglat manual pentru alte diametre.
•    Printr-o singura manevra, conductele sunt transportate de la locul de productie si, cu ajutorul mecanismului de înclinare încorporat, sunt asezate orizontal pentru depozitare.
•    Întrucât conductele sunt apucate de pereti, nu se exercita apasare radiala asupra lor, ceea ce înseamna ca pot fi manipulate în conditii de siguranta si produse incomplet întarite.
•    Motostivuitorul trebuie sa aiba disponibile doua circuite hidraulice separate.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor, a tuturor tipurilor de conducte și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search