fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare Bucher V120

Cea mai recentă automăturătoare stradală din gama MaxPowa a fost concepută pentru a excela în aplicații grele și lucrări publice, menținând în același timp calitatea și performanța excepționale. Cu un buncăr mare de 12 m³, pentru a minimiza opririle pentru descărcarea reziduurilor aspirate, și cu noul motor auxiliar de mare putere, MaxPowa V120 oferă rezultate excepționale.

Product Description

Putere sporită pentru un flux de aer optimizat

Noul MaxPowa V120 este furnizat cu un motor auxiliar de mare putere: 129 kW. Noul motor Stage 5 de la JCB se încadrează în powapack-ul existent, menținând consistența componentelor din seria V Bucher Municipal. Un nou design de ventilator cu trei plăci gestionează puterea îmbunătățită de la motor pentru un flux de aer optimizat, care împreună cu o poziție actualizată a pachetului de răcire și tehnologia Smoothflow ofera o performanță de aspirație remarcabilă.

Maximizarea timpului de lucru fără oprire

Cu un buncăr mare de 12 m³ și o capacitate standard de apă de 5000 de litri, timpul de lucru este maximizat. MaxPowa V120 oferă echilibrul ideal între performanță, impact asupra mediului și costuri reduse de întreținere.

Conectivitate

Bucher Connect, sistemul de operare proiectat de producătorul elvețian special pentru automăturătorile sale, oferă o gamă largă de date specifice locației, mașinii și șasiului. De asemenea, pot fi selectate o varietate de opțiuni alternative de curățare, pentru a permite o măturare cât mai precisă. Sistemul este gândit cu accent pe operator, oferind comenzi intuitive și ușor accesibile.

Specificații:

  • Buncăr de 12 m3 fabricat din oțel inoxidabil de 4mm (1.4003)
  • Rezervor de apă integrat de 5000l
  • Control de la distanță a sistemului de descărcare

Search