fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Autogunoiera Norba

Autogunoiera Norba, disponibila in volume intre 9 m³ si  28m³, ideala pentru colectarea eficienta si rapida a deseurilor. Daca ai intrebari legate de autogunoiera, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Compamy iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Seria de autogunoiere Norba raspunde cerintelor moderne de eliminare a deseurilor. Caracteristicile sale sunt impresionante din toate punctele de vedere.

Autogunoiera Usoara si rapida

Fiind un vehicul compact, autogunoiera Norba este rapida si usoara, avand in spate un incarcator creat din materiale usoare. Are un singur strat de tabla si o distributie imbunatatita a greutatii, ceea ce duce la o sarcina utila crescuta. Corpul este proiectat astfel incat vehiculul sa utilizeze cat mai putina energie cu putinta si este dotat cu un sistem electric si hidraulic imbunatatit.

Autogunoiera Eficienta

Incarcatorul din spate ofera unul dintre cele mai rapide cicluri de pe piata, si anume un timp de încarcare de aproximativ 16-18 secunde. In plus, vehiculul este dotat cu un mecanism rapid si eficient de ,,alunecare si curatare”, ceea ce inseamna ca deseurile colectate vor fi procesate fara probleme. Pentru o manipulare cat mai eficienta, exista posibilitatea selectarii a 10 niveluri diferite de colectare, in functie de tipul deseurilor. Pentru incarcarea manuala, se coboara clapa din spate. Corpul este disponibil in volume intre 9 m³ si  28m³ .

Daca ai intrebari legate de autogunoiera, contacteaza-ne.

Search