fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aspirator urban Aria 240

Aria 240 este un aspirator urban foarte silentios care nu polueaza. Este potrivit pentru curatarea domeniilor publice si private, la orice ora, fara a deranja oamenii din jur. Pentru detalii suplimentare, contacteaza-ne. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi, in cel mai scurt timp, toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Aspirator urban Aria 240

Aria 240 este un aspirator urban foarte silentios, disponibil atat in varianta cu motor termic, cat si electric – care nu polueaza. Este potrivit pentru curatarea domeniilor publice si private, la orice ora, fara a deranja oamenii din jur.

Nivelul foarte scazut de zgomot pe care il produce este datorat motorului electric performant cu care este dotat aspiratorul. Autonomia este, la randul ei, impresionanta: peste 10 ore, iar pubela de 240l o face perfecta si pentru spatii mai largi  si pentru sesiuni de lucru fara prea multe intreruperi pentru golirea containerului.

Aspiratorul urban poate fi dotat, la cerere, cu functia „Follow-me”, prin care echipamentul se poate deplasa in regim autonom, urmarind operatorul pe care l-a scanat initial. Functia este utila chiar si in spatii agolerate.

Aplicatii

Aspiratorul urban Aria este perfecta pentru curatarea spatiilor publice si private de diferite dimensiuni. Aria este folosita in intreaga lume pentru aspirarea deseurilor de pe trotuare, alei din parcuri, strazi pietonale, spatii pentru recreere etc.

Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi!

Click – Contact

Click – Utilaje salubrizare

Click – Despre departamentul Service

Search