fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat de spalat cu presiune Red Pro

Aparatele Comet de spalat cu presiune din gama Red Professional sunt concepute pentru a fi usor de manevrat si transportat dintr-un loc in altul. Acestea sunt ideale pentru activitati profesionale. Exploreaza spalatoarele cu presiune si contacteaza-ne. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

*Pentru oferta de pret personalizata si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Dispozitive de spalat cu presiune potrivite in mai multe domenii de activitate: agricultura, transport, constructii, domeniul public – urban, canalizare, naval, mententanta drumurilor, diverse industrii etc.

Spalator cu presiune KP/KP Pro

Rezervor de combustibil cu capacitate de 15 litri, cu flotor de nivel și filtru de umplere. Motor cu 2 poli (2800 rpm) cu protecție termică sau cu 4 poli (1400 rpm). Dotat cu system EASY-START si TotalStop. Supapa de siguranta pentru protejarea cazanului, care la randul sau este protejat termic. Comutator rotativ On-Off. Termostat de reglare a temperaturii. Control amperometric (pe modele trifazate). Control rotativ al motorului (la modelele trifazate). Indicator de control al fazei ”(la modelele trifazate). Indicator „Fără combustibil”. Presiune: 140 – 200 bar. Dimensiuni: 94 x 62 x 84 cm. Click – prezentare video.

Spalator cu presiune KM Extra

Rezervor de combustibil cu capacitate de 18 litri, cu plutitor de nivel si filtru de umplere. Aspirare detergent de inalta presiune cu reglarea cantitatii dintr-un rezervor interior – exista posibilitatea utilizarii unui rezervor extern de detergent. Filtru de aspiratie cu cartus de aspiratie reparabil. Dispozitiv anticalcar cu pompa si rezervor (2,5 l). Motor profesional cu 4 poli (1400 rpm) cu pompe Comet ZW si supapa de fixare. Pompa FW2 pe modelul 8.16. Oprire generala (cand masina nu este folosita pentru o perioada lunga de timp). Functionare cu abur. Certificare PED 2014/68 / CE cat. II. Supapa de siguranta profesionala. Protectie termica a cazanului. Sistem electronic de reglare a temperaturii cu temperatura constanta a apei. Presiune: 120 – 210 bar. Dimensiuni: 95 x 62 x 85 cm. Click – prezentare video.

Spalator cu presiune KF Extra

Rezervorul de combustibil cu plutitor de nivel și umpleți filtrul. Aspirare detergentă de înaltă presiune reglementată. Filtru de aspirație ușor de întreținut. Roți solide si mari (ø 300 mm). Dispozitiv anticalcar cu pompă și rezervor (2,5 l). Motor profesional cu 4 poli (1400 rpm). Supapă profesională de descărcare a presiunii. Oprire generală (când mașina nu este folosită mult timp). Cazan vertical cu bobina dubla. Carcasă exterioară din oțel inoxidabil. Sistem electronic de reglare a temperaturii cu temperatura constantă a apei. CertificarePED 2014/68 / CE cat. II.  Arzător controlat de comutator de debit. Valva de siguranta. Protecție termică a cazanului. Pornire întârziată a arzătorului. Comenzi de joasă tensiune. Contactor. Motor protejat cu un releu termic. Comutator rotativ On-Off. Setarea electronică a temperaturii. Indicator „Fără combustibil”. Indicator „Mașina este pornită”. Indicator „Stop general”. Indicator „Deconectare termică a motorului declanșat”. Indicator „Alarma Microleaks”. Indicator „Oprire abur”. Indicator „Verificați arzătorul”. Presiune: 170 – 210 bar. Dimensiuni: 132 x 82 x 86 cm. Click – prezentare video.

Spalator cu presiune KF Steel

Rezervorul de combustibil cu nivel vizibil din exterior. 2 roți mari, solide (Ø 300 mm) + 2 roți pivotante (4 roți mari solide versiunea Ø 300 mm disponibile la cerere). Rezervor de apă cu filtru cartuș. Dispozitiv anticalcar cu pompă și rezervor (2,5 l). Motor profesional cu 4 poli (1400 rpm) cu cuplaj elastic. Supapă profesională de descărcare a presiunii. 15 secunde cronometrate TotalStop. Oprire generală când mașina nu este utilizată pentru o perioadă lungă de timp (30 de minute). Cazan cu carcasă din oțel inoxidabil. Sistem electronic de reglare a temperaturii cu temperatura constantă a apei. Valva de siguranta. Protecție termică a cazanului. Manometru carcasă din oțel inoxidabil. Presiune: 200 – 350 bar. Dimensiuni: 110 x 64 x 98 cm.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Search