fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat de spalat cu presiune K Steel

Aparatele de spalat cu presiune Comet K Steel sunt robuste, performante si perfecte pentru numeroase tipuri de activitati profesionale si industriale. Exploreaza gama si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un representant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Descopera aparatele de spalat cu presiune din gama K Steal de la Comet. Acestea sunt potrivite pentru curatarea mai multor tipuri de suprafete, cum ar fi masinile de mare tonaj si utilajele, suprafete din domeniul public, pentru indepartarea grafiitiului, in sectorul industrial, sectorul naval etc.

Spalator cu presiune K Steel TS

Structura rezistenta cu capac din otel inoxidabil. Intretinere usoara a pompei motorului si a panoului electronic prin simpla indepartare a capacului. Roti mari (ø 260 mm); usor de manevrat pe trepte si peste terenuri denivelate. Filtru de aspirare usor de întretinut. Set de evacuare pentru aspirarea detergentului la presiune scazuta. Rezervor de detergent de 5 litri prevazut cu filtru. Motor cu 4 poli (1400 rpm), bine dimensionat si protejat cu vopsea. Pompe autoamorsabile ZW și FW2 cu garnituri de apa calda si supapa de descarcare profesionala banjo. Panou de control cu ​​contactor si protectie termica. Comutator rotativ pornit / oprit. Detector de micro-scurgeri cu sistem de oprire automata. Alerta pentru intretinerea pompei. Presiune: 120 – 210 bar. Dimensiuni: 85 x 54 x 95 cm. Click – video.

Spalator cu presiune K 891 – 991 TS

Structura rezistenta cu capac din otel inoxidabil. Filtru de aspiratie din alama usor de intretinut. Sigilii cu apa fierbinte. Motor cu 4 poli (1400 rpm) bine dimensionat si protejat cu vopsea. Supapa profesionala de descarcare. Sistem TotalStop. Sistem exclusiv de cuplare pompa-motor pentru utilizare intensiva. Contactor. Protectie termica a motorului. Presiune: 180 – 270 bar. Dimensiuni: 60 x 115 x 88 cm.

Spalator cu presiune K 801 – 901 Premium

Maner rezistent dotat cu suporturi pentru pistol, lance, cablu de alimentare si furtun. Sigilii pentru apa fierbinte. Motor asincron trifazat cu 4 poli (1400 rpm). Sistem exclusiv de cuplare pompa-motor pentru utilizare intensiva. Supapa de descarcare profesionala cu suruburi. Contactor. Cadru si carcasa din otel inoxidabil. Protectie termica a motorului. Sistem TotalStop. Presiune: 150 – 210 bar. Dimensiuni: 62 x 90 x 84 cm.

Aparat de spalat cu presiune K 1251 – 1501 TS

Structura rezistenta cu capac din otel inoxidabil. Filtru de aspirare cu cartus cu capacitate mare de filtrare. Manometru cu carcasa din otel inoxidabil. Sigilii de apa fierbinte. Motor cu 4 poli (1400 rpm) bine dimensionat si protejat cu vopsea. Roti pneumatice cu butuc de otel si camera de aer. Supapa de descarcare profesionala cu bypass extern. Cuplaj motor-pompa prin intermediul unei articulații flexibile. Panou de control de joasa tensiune. Contactor. Protetia motorului cu releu termic. Presiune: 130 – 360 bar. Dimensiuni: 90 x 75 x 95 cm. Click – video.

Spalator cu presiune K Extreme

Cadru robust vopsit cu tratament anticoroziv. Panou de acoperire din otel inoxidabil. Lance la indemana si suport pentru pistol. Filtru de aspirare cu cartus cu capacitate mare de filtrare. Roti pneumatice cu butuc de otel si camera de aer. Motor electric (1400 rpm) 20, 25 si 30 CP. Pompele triplex Comet TW Premium. Cuplaj motor-pompa prin intermediul unei articulatii flexibile. Supapa de descarcare automata cu by-pass extern si restabilire treptata a presiunii. Supapa termostatica de supraincalzire. Panou de pornire de joasa tensiune (24V). Comutator de la distanta si decuplare motor cu releu termic. Buton de oprire in caz de urgenta. Contor de ore. Presiune: 200 – 520 bar. Dimensiuni: 100 x 75 x 85 cm. Exista si varianta spalatorului cu presiune K Extreme, la 700 bari. Click – video.

Pentru informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company iti va oferi toate detaliile si, atunci cand este necesar, te va ghida catre aparatul de spalat cu presiune perfect pentru activitatile tale.

Search