fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat de spalat cu presiune X-Special Apa Calda

Descopera curatatorul professional cu presiune pentru apa calda Comet X-Special. Acesta este robust si performant, fiind util in numeroase tipuri de activitati. Exploreaza spalatorul cu presiune si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile despre produs.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, nu ezita sa ne contactezi.

Product Description

Aparatul de spalat cu presiune cu apa calda este special conceput pentru aplicatii complexe, din diferite domenii: eliminarea graffitiului de pe suprafete, curatarea si intretinerea elementelor urbane exterioare, curatarea trotuarelor, curatarea conductelor de canalizare, activitati de curatenie pe santiere de constructii si navale, dar si in sectorul industrial.

Date tehnice

Spalatorul profesional cu presiune cu apa calda X-Special de la Comet nu necesita conectare la reteaua electrica. Motoare Honda GX 390 (modele pe benzina) sau motoare Yanmar L100 (modele diesel). Pornire electrica. Decelerator automat pentru a reduce numarul de turatii in faza de bypass. Cutie de viteze. Rezervorul de combustibil cu plutitor de nivel si filtru de umplere. Supapa de descarcare profesionala cu functie de restaurare treptata a presiunii. Carcasa exterioara din otel inoxidabil. Sistem electronic de reglare a temperaturii cu temperatura constanta a apei. Certificare PED 2014/68 CE Cat. II. Valva de siguranta. Protectie termica a cazanului. Set de control al flamei.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools te va ajuta sa alegi spalatorul cu presiune cu apa calda perfect pentru necesitatile tale.

Search