fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Accesorii pentru dispozitivul de ridicat cu vid SH

Accesorii pentru dispozitivul de ridicat cu vid SH. Exploreaza accesoriile Probst si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools te vor ghida catre utilajul perfect pentru necesitatile tale.

Product Description

Accesorii pentru dispozitivul de ridicat cu vid SH

Recomandam folosirea de placi de aspiratie speciale pentru diferitele aplicatii. Toate placile de aspiratie pot fi schimbate prin intermediul unui sistem de cuplare cu eliberare rapida (principiu modular). Capacitatea de transport depinde de dimensiunile placii de aspiratie.
Placa de aspiratie SPS pentru dispozitiv de ridicare SH/Power MaxVPM

Garnitura Probst din cauciuc poros special poate fi folosita pentru toate tipurile de materiale:

•    Deosebit de eficienta în cazul suprafetelor neuniforme.
•    Extrem de rezistenta
•    Se schimba rapid: se scoate cea veche, se pune cea noua si e gata!
•    Garnitura de schimb – uior de montat fara adeziv!
•    Placi de aspiratie pentru suprafete profilate (de ex. tevi) pot fi livrate la cerere. La cerere se pot livra placi de aspiratie de orice dimensiuni.

Alte accesorii recomandate:

o     Generator ESE – Motor pe benzina 2.000 VA, 230 V (fabricat de Endress), produs special pentru Probst
o    Suspensie cadru pentru montarea generatorului direct deasupra dispozitivului cu vid, cu cablu electric inclus
o    TRA 3000 Bara de distributie pentru utilizarea mai multor placi de aspiratie, cu posibilitatea reglarii pentru o singura placa. Placile de aspiratie se pot roti cu 90°. Capacitate de transport de 3.000 kg. Distanta dintre centrele placilor de aspiratie reglabila între max. 1.4500 mm si min. 560 mm.
o    RS Set de roti pentru toate modelele SH 2500 uni
o    HGV Prelungitor de mâner pentru toate modelele SH 2500 uni

Set roti RS Pentru a extinde raza de lucru a Micro Jumbo MJ în orice moment, recomandam achizitionarea setului solid de roti care pot fi montate ulterior. Se monteaza usor pe dispozitivul de ridicare SH 2500 uni. Setul de roti cuprinde doua roti principale atasabile, cu diametrul de 300 mm, o roata de sprijin rabatabila si o roata pivotanta. Montarea ulterioara pe dispozitivul SH de baza nu pune niciun fel de probleme.

Prelungitor mâner HGVSe foloseste la montarea de elemente mai mari de 1 metru, pentru a mentine o distanta sigura între picioarele operatorului si încarcatura.

Prelungitorul de mâner HGV poate fi montat ulterior în orice moment pe SH 2500 uni prin fixare cu iuruburi si bride.

Best Tools Company este dealer exclusiv al producătorului german Probst în România. Studiază gama Probst și contactează-ne. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile despre fiecare echipament în parte.

Search