fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Instalatie pentru montaj dale UNI MOBIL UM-SM – varianta basic

Instalatie pentru montaj dale UNI MOBIL UM-SM – varianta basic, fara placa de aspiratie. Studiaza produsul, iar daca doresti sa il achizitionezi, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie, iar atunci cand este cazul, te va ghida catre dispozitivul Probst perfect pentru necesitatile tale.

Product Description

Carucior de montaj UNI MOBIL UM-SM – versiunea de baza – Versiunea de baza (fara placa de aspiratie) dotata cu dispozitivul Vacuum Stone Magnet SM alimentat de la baterie (a se vedea tabelul de la pag. 2.1).

UNI MOBIL UM-SM este sistemul de montare cu vid perfect pentru dalele si pietrele usor poroase.

•    Este prevazut cu mânere pe placa de aspiratie si un sistem de suspendare cu posibilitatea de rotire la 90° pentru pozitionarea perfecta a dalelor.

•    Retineti: Placile de aspiratie trebuie comandate separat. Consultati tabelul.

Avantaj: Cea mai usoara si mai precisa pozitionare a dalelor posibila. Dalele pot fi ridicate din nou. Adecvat si pentru pietrele usor poroase.

Retineti: pietrele foarte poroase nu pot fi manipulate cu ajutorul acestui dispozitiv.

Daca folositi deja dispozitivul SM, solicitati o oferta de pret pentru modernizarea si transformarea acestuia în UM-SM!

Best Tools Company este dealer exclusiv al producătorului german Probst în România. Studiază gama Probst și contactează-ne. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile despre fiecare echipament în parte.

Download PDF

Search