fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Unimog

Explorează utilajele multifuncționale din gama Best Tools și contactează-ne. Un reprezentant al companiei îți va răspunde la orice întrebare și te va ghida către utilajul perfect pentru necesitățile tale.

Descriere produs

Best Tools Company oferă servicii de carosare și dotare cu echipamente a șasiurilor Unimog. Acesta poate fi transformat, de exemplu, într-un veritabil utilaj pentru deszăpezire, prin dotarea lui cu sărăriță și plug, dar și în alte utilaje pentru întreținere municipală și stradală.

Consultanță

Reprezentanții Best Tools oferă consultanță în vederea alegerii dotărilor utilajelor multifuncționale Unimog, în urma unor discuții premergătoare în care se stabilesc exact aplicațiile în care se dorește a fi utilizată mașina. În funcție de necesitățile clientului, tehnicienii Best Tools pot dota utilajul Unimog cu orice tip de atașament.

Calitate

Multifuncționalitatea Unimog este recunoscută în domeniu. Fiabilitatea, calitatea, puterea mare și multitudinea de aplicații în care poate fi folosit fac din Unimog un utilaj multifuncțional perfect.

Search