fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Statii de tratare mecano-biologica

Dacă ești în căutarea unui colaborator cu experiență în domeniul managementului deșeurilor pentru construcția unei stații de tratare mecano-biologică a deșeurilor, ai ajuns în locul potrivit. Preluăm întregul proiect, de la primii pași până la punerea în funcțiune, training și mentenanță.

* Pentru detalii, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Product Description

Stație de tratare mecano-biologică a deșeurilor

Prescurtate ca MBT, stațiile de tratare mecano-biologică a deșeurilor sunt concepute și construite pentru procesul de recuperare a materialelor reciclabile din mai multe tipuri de deșeuri, dar și pentru a stabilizarea fracției organice din acestea.

Stațiile de tratare a deșeurilor ajută la reducerea volumului deșeurilor, a conținutului de materie organică din deșeurile care ajung la gropile de gunoi sau sunt incinerate. De asemenea, procesul de tratare mecano-biologic a deșeurilor contribuie semnificativ și la divizarea materialelor, pentru prelucrarea ulterioară a acestora, în vederea producerii combustibilolor, de exeplu.

Soluții profesionale complete

Best Tools Company oferă proiecte complete, „la cheie”. Astfel, în vederea construirii unei stații de tratare mecano-biologică a deșeurilor, ne ocupăm noi de toate:

  • Studii premergătoare & ajutor în realizarea documentației și a actelor necesare;
  • Proiectare;
  • Echipamente premium;
  • Livrare & instalare;
  • Punere în funcțiune;
  • Training;
  • Mentenanță pe întreg teritoriul României.

Având în vedere complexitatea unui astfel de proiect, te invităm să ne contactezi, pentru a discuta toate detaliile cu specialiștii Best Tools Company. Aceștia te vor consilia, îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie și, dacă este necesar, te vor ajuta să pregătești proiectul.

Search