fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Statii de sortare a deseurilor

Best Tools Company este un veritabil integrator de proiecte în domeniul managementului deșeurilor, oferind soluții profesionale complete. Amenajarea unei stații de sortare a deșeurilor este un proces complex ce poate fi realizat în totalitate de către Best Tools. Dacă ești în căutarea unui colaborator în vederea construirii unei astfel de stații, ai ajuns în locul potrivit.

*Pentru informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi.

Product Description

Stație de sortare

În formă brută, mixtă, deșeurile au o valoare mică. Sortate, în schimb, materialele pot avea o valoare extrem de mare: odată recuperate, acestea pot înlocui cu succes resursele naturale în procesul de fabricație a noilor produse. Astfel, se conservă resursele neregenerabile ale Pământului și, bineînțeles, se reduce cantitatea de deșeuri. Instalațiile de sortare a deșeurilor sunt elementul de bază în acest proces, acționând ca un filtru între colectare și eliminare a deșeurilor.

Soluții profesionale complete

Best Tools Company oferă proiecte complete, „la cheie”. Astfel, în vederea construirii unei stații de sortare a deșeurilor, ne ocupăm noi de toate:

  • Studii premergătoare & ajutor în realizarea documentației și a actelor necesare;
  • Proiectare;
  • Echipamente premium;
  • Livrare & instalare;
  • Punere în funcțiune;
  • Training;
  • Mentenanță pe întreg teritoriul României.

Având în vedere complexitatea unui astfel de proiect, te invităm să ne contactezi, pentru a discuta toate detaliile cu specialiștii Best Tools Company. Aceștia te vor consilia, îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie și, dacă este necesar, te vor ajuta să pregătești proiectul.

Search