fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sistem de nivelare scafa Gutter Fix RF-H pentru aliniamente borduri

Sistem de nivelare Gutter Fix RF-H pentru suprafete de beton inclinate. Citeste despre produs, iar daca ai intrebari sau doresti sa il achizitionezi, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Gutter Fix RF-H este un dispozitiv profesionist pentru constructia de drumuri. Într-o singura faza de lucru se pot monta blocuri mari
de pavaj din beton cu suprafete înclinate pentru formarea rigolei. Nu mai sunt necesare lucrari de nivelare consumatoare de timp!

•    Se economiseste timp datorita usurintei manevrarii.
•    RF-H poate fi împins de un singur operator, un al doilea operator putând ajuta la împingere, daca este cazul, prin intermediul
punctului standard integrat de cuplare a lopetii.
•    Reglarea înaltimii terenului si latimii bordurii se realizeaza simplu si rapid, cu ajutorul suruburilor de fixare (fara a fi necesara utilizarea de scule).
•    Rotile mari, care ating suprafata superioara si pe cea inferioara, pot fi împinse cu usurinta.
•    Plugul este realizat din otel inoxidabil V2A, deosebit de rezistent la uzura.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search