fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Cofraj glisant GR 150 pentru umplerea cu beton a bordurilor

Cofraj glisant GR 150 pentru umplerea cu beton a bordurilor. Un sistem eficient, robust si fiabil. Descopera toata gama de produse Probst si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un reprezentant Best Tools Company iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie si, daca este necesar, te va ghida catre produsul perfect pentru necesitatile si activitatile tale.

Product Description

La montarea bordurilor, este obligatorie umplerea lor cu beton folosind cofraje, conform DIN 18318.

Pentru a se evita montarea de cofraje din lemn pe santier, care dureaza si este costisitoare, am creat un cofraj glisant cu numeroase caracteristici inteligente.

Cofrajul glisant GR 150 este reglabil pentru toate dimensiunile predominante de borduri prefabricate. Glisare fara efort datorita rolelor cu rulmenti.

În câteva secunde, cofrajul glisant este îndepartat de pe betonul format si pus din nou în pozitia de lucru prin intermediul a doua pârghii excentrice.

Pentru a compacta umplutura de beton – conform specificatiilor DIN – GR 150 este livrat cu un mai manual cu dispozitiv de fixare.

•    Se poate utiliza si pentru curbe mai putin strânse.
•    Economie semnificativa de material comparativ cu cofrajele traditionale pentru beton.
•    Accesorii optionale: Bara de legatura pentru cofraj glisant KS-GR 150. Finalizare si mai rapida a lucrarii! Aceasta bara de legatura conecteaza între ele doua sau mai multe cofraje glisante

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search