fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina electrica de montaj pavaj, dale si borduri Multimobil MM

Explorează noua mașină electrică de montaj pavaj, dale și borduri de la Probst. Aceasta este multifuncțională, cu șenile și permite atât manipularea mecanică, cât și prin vacuum. Dacă ai întrebări despre această mașină de montat pavele și borduri, contactează-ne. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

*Pentru cotații de preț și alte informații, contactează-ne.

Product Description

Sistemul multifuncțional compact ajută la transportul elementelor din beton, piatră naturală și alte elemente prefabricate, cu scopul de a ajuta la amenajarea pavajelor. Utilajul poate fi folosit și pentru transportul unor cantități impresionante de prefabricate, luând în calcul dimensiunile reduse, de elemente până la locul de montaj. Fiind îngust (700mm), echipamentul poate pătrunde în locuri în care niciun alt vehicul asemanator nu poate intra, cum ar fi ușile standard interioare sau exterioare.

Multifuncțional

Cele două corpuri interschimbabile pot fi schimbate cu ușurință, rapiditate și fără scule de către o singură persoană datorită sistemului practic de schimbare a corpului. Utilajul poate fi dotat cu două tipuri de accesorii:

  • Corp interschimbabil cu catarg și braț articulat
  • Corp interschimbabil basculant

Corp cu catarg și braț articulat

  • Util in transportul și manipularea elementelor din beton și piatră naturală.

Construcție flexibilă a platformei, cu catarg reglabil pe înălțime și braț articulat, care poate fi echipat cu o gamă largă de instrumente de fixare. (contacteaza-ne pentru informatii legate de accesorii).

Dacă este necesar, suprastructura platformei poate fi așezată pe suporturi, astfel încât lucrările de așezare a prefabricatelor să poată fi efectuate și fără șasiu. Setul opțional de contragreutate MM-GS asigură o stabilitate perfecta. O a doua persoană poate lucra astfel în paralel cu șasiul și celalalt corp ce poate fi montat pe acest echipament, cel basculant, la randul sau interschimbabil.

Corp basculant / interschimbabil MM-KA:

  • Pentru transportul materialelor

Corpul basculant este disponibil opțional si cu sistem hidraulic, cupă cu autoîncărcare acționată hidraulic și cuplaje cu schimbare rapidă.

Alte accesorii și funcționalități

Brațul articulat al suprastructurii platformei poate fi extins cu diferite instrumente de fixare și poate fi dotat cu anumite echipamente de prindere Probst. Aceste elemente sunt:

  • Atașat la dispozitivul de ridicare electric cu cablu (230 V, cu fir):

– Echipament de prindere mecanică, de ex. EASYGRIP EXG / EXG-MAXI.

– Unitate ergonomică de control al vidului VS-ERGO-SPS-50-29 / 22 împreună cu SPEEDY VS ca generator de vid.

–  Sistemul de prindere cu vid STONEMAGNET SM-600-GREENLINE / SM-600-GREENLINE-POWER

  • Combinat cu generatorul de vid VGE-230 pe zona de încărcare

– Furtunuri de ridicare cu vid HE-35 până la HE-150, unitate cu supapă de funcționare BE-Sprint-2, unitate de control ergonomic a vidului BE-ERGOSPRINT, extensie cilindru furtun SZV cu plăci de aspirație corespunzătoare.

– Ventuza transport și montaj dale și pavele FLIEGUAN-HANDY FXH-25.

– Dispozitiv cu ventuza pentur transportul și montarea prefabricatelor FLIEGUAN-ERGO-STICK FXES-25.

– Sistem cu vid pentru transportul și montarea prefabricatelor MICROJUMBO-JET MJ-J.

Detalii tehnice

Funcționare fără emisii datorită acționării electrice – un avantaj deosebit atunci când lucrați în instalații publice sau pe șantierele cu trafic mare. Alimentat de o baterie reîncărcabilă litiu-ion de 48 V. Durată de funcționare cu o singură încărcare a bateriei: 2 ore la performanță maximă. În practică, până la o zi, în funcție de aplicație. Timp de încărcare aprox. 8 ore.

* disponibil si cu motor diesel Yanmar.

Daca ai întrebări legate de noua mașină electrică Probst de montaj pavaj, dale și borduri, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Search