fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina de spalat pardoseli TERA

Masina de spalat pardoseli cu om la bord din gama foarte mare, perfecta pentru curatarea spatiilor mari si foarte mari. Exploreaza masina de spalat si uscat pardoseli si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate informatiile.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Eficienta si robusta

TERA este cea mai mare masina de spalat pardoseli produsa de catre RCM, destinata in special suprafetelor mari si foarte mari. Exista disponibile trei variante constructive: latimi de lucru de 1100 mm respectiv 1300 mm cu doua, respectiv trei discuri sau 1100 mm cu perii rola. Rezervorul de 280 litri si bateriile de mare capacitate (36V-525Ah) permit o autonomie foarte mare de lucru de pana la 4h40’. Rotile mari si sasiul robust din otel permit lucrul in cele mai grele conditii. Dispozitivul de maturat (optional) permite totodata maturarea unor mici resturi pe pardoseala, concomitent cu functia de spalare.

Optiuni

Un set complet de accesorii permit personalizarea masinii in functie de tipul de activitate in care va fi folosita: o mare varietate de perii, pad-uri si suporti de pad etc.

Reducerea costurilor

Aceasta functie permite alegerea si setarea parametrilor de lucru functie de conditiile de lucru. Astfel, va permite tinerea costurilor sub control. Modul „curatenie de intretinere” lucreaza cu un impact asupra mediului redus. Aceasta functie reduce automat consumul de apa, energie si nivelul de zgomot, dar creste durata de lucru.

Performante de lucru imbunatatite

Masina de spalat pardoseli este dotata cu un sistem ce permite  utilizarea de apa si detergent in cantitatile minim necesare pentru obtinerea unor rezultate optime. Acest sistem creste autonomia de lucru si reduce impactul asupra mediului.

Rapida si sigura

Un selector electronic permite setarea diferitelor viteze. Pentru a garanta siguranta utilizatorului in orice circumstante, viteza este redusa automat in curbe, iar sistemul de franare este hidraulic.

Tractiune pe rotile din spate

Tractiunea pe rotile din spate, unica in gama, permite urcarea unor pante cu gradient mare si chiar si pe suprafete ude.

Performante excelente de uscare

Doua motoare electrice de aspirare in trei trepte permit o aspirare eficienta, rezultand uscarea perfecta a suprafetei. Pozitionarea lor permit accesul facil, neavand nevoie de intretinere.

Protectie motoare de aspirare

Un fitru de poliester, usor de demontat si de curatat, protejeaza motoarele de aspirare impotriva prafului, rezultand astfel o durata de viata crescuta si costuri de intretinere reduse.

Baterii si intretinere

TERA a fost proiectata sa utilizeze diferite tipuri de baterii, pentru o autonomie cat mai mare.  TERA a fost conceputa pentru a reduce costurile post-vanzare. Pentru a face intretinerea zilnica mai usoara, componentele care necesita mentenanta zilnica au fost realizate in culoarea galbena.

Pentru informatii tehnice si alte detalii despre masina de spalat pardoseli, contacteaza-ne! Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Search