fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina de spalat pardoseli RCM Icon

Descopera masina de spalat si uscat pardoseli RCM Icon. Echipamentul profesional de curatenie este perfect pentru aplicatiile din spatii medii. Exploreaza masina de spalat pardoseli si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate informatiile.

*Pentru cotatii de pret si detalii suplimentare, contacteaza-ne.

Product Description

Confort, putere, liniste

ICON este o masina de spalat si uscat pardoseli compacta si agila, cu o rata ridicata de productivitate, special creata pentru a fi utilizata pe suprafețe de dimensiuni medii-mari, dar si in spatii inguste. Datorită celor 2 moduri de curățare, ICON poate fi utilizata pentru un timp îndelungat de lucru și reduce consumul de apă și detergent. Calitatea curățării este garantată.

Gama completa

Mașina de spălat pardoseli este disponibilă în 3 versiuni: lățime de curățare de 1000 mm cu perii rulante, lățime de curățare de 900 și 1000 mm cu perii tip disc. Silențioasă, și dotată cu lumini LED, poate fi folosită fără probleme și în locuri aglomerate.

Pentru detalii tehnice si alte informatii, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Search