fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina electrica de maturat si spalat pardoseli Combo E

Descopera masina electrica de maturat, aspirat, spalat si uscat pardoseli RCM Combo E. Contacteaza-ne daca ai intrebari. Un representant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru oferte personalizate de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Masina electrica de maturat, spalat si uscat pardoselile este extrem de puternica. Constructia sa robusta ii garanteaza fiabilitatea, reducand astfel costurile de intretinere, contribuind la eficienta sa atat la interior, cat si la exterior.

Zero emisii

Echipamentul profesional de curatat pardoseli este perfect pentru activitati la exterior si interior, fiind dotat cu motor electric, alimentat de baterii eficiente. Astfel, emisiile nu sunt un impediment, iar masina de maturat, spalat si uscat pardoseli poate fi folosita si la curatarea spatiilor interioare medii si mari.

Performanta si eficienta

Sunt mai multe elemente ce contribuie la sporirea performantelor utilajului multifunctional. Autonomia impresionanta, containerele pentru detergenti si reziduuri mari dimensiuni si unitatea de filtrare permit utilizarea masinii de maturat, spalat si uscat pardoseli mai multe ore fara oprire. De asemenea, bateriile se pot incarca la 50% in numai 60 de minute, echipamentul fiind dotat cu sistem „fast charge”.

Aplicatii

Masina este perfecta pentru activitatile de curatare a spatiilor interioare si exterioare, in numeroase domenii. Masina de maturat, spalat si uscat pardoseli impresioneaza in domeniul alimentar si farmaceutic, fiind adecvata pentru lucrul in medii cu temperaturi scazute, cum ar fi camerele frigorifice mari, dar si in logistica, aeroporturi, spatii comerciale mari, arene de sport, HORECA, sectorul public, spitale, parcari interioare si exterioare sau chiar trotuare, alei si strazi pietonale si alte industrii.

Date tehnice

  • Capacitate de curatare: 10.000 – 20.000 m²
  • Latime curatare: 165 cm
  • Container solutie spalare: 265 l
  • Container reziduuri: 180 l
  • Dimensiuni utilaj: 2400 x 1540 x 1760 mm

Daca ai intrebari legate de masina electrica de maturat, spalat si uscat pardoseli RCM Combo E, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools Company te vor consilia si iti vor prezenta cele mai bune optiuni pentru nevoile tale de lucru.

Click – Vezi si varianta diesel – RCM Combo

Search