fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina de spalat pardoseli RCM KILO

RCM Kilo este cea mai mica masina de spalat cu om la bord de pe piata.  Aceasta este perfecta pentru curatarea pardoselilor din spatii restranse. Descopera masina compacta de spalat pardoseli si contacteaza-ne daca ai intrebari.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

KILO este cea mai mica masina de spalat pardoseli cu om la bord de pe piata, fiind „unica” datorita solutiilor tehnice inovative ale sistemului de spalare, de uscare (lamela de aspirare semi-circulara care urmareste peria), a filtrului de praf precum si a utilizarii confortabile (toate comenzile se afla pe volan).

Usor de utilizat

Toate comenzile sunt usor de accesat, aflandu-se pe volan. Sistemul ONE TOUCH permite pornirea spalarii si a aspirarii printr-o singura atingere.

Confortabila si economica

Este singura masina din clasa ei echipata cu scaun separat, care sa se poata ajusta. Mai manevrabila decat o masina fara om la bord, dar productiva ca o masina cu om la bord. Poate reduce costurile de lucru cu pana la 38%.

Consum redus

Fluxul de solutie e proportional cu viteza, putand fi totusi reglat si in functie de tipul de lucru. De exemplu, functia TURBO permite utilizarea cantitatii maxime de solutie. Sistemul de spray imprastie solutia eficient pe toata suprafata de spalare, permitand astfel reducerea cantitatii de solutie utilizata.

Aspirarea

Masina de spalat pardoseli previne aspirarea reziduurilor solide, reducand astfel riscul blocarii furtunului de evacuare. Aerul evacuat de motorul de aspirare este curatat cu ajutorul filtrului de praf de pe evacuare, reducand astfel foarte mult poluarea si zgomotul.

Uscare perfecta

Datorita formei curbate a lamelei cat a faptului ca aceasta culiseaza, lamela practic inconjoara discul de spalare, rezultand astfel o uscare perfecta chiar si in curbe.

Pentru informatii tehnice si alte detalii, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Search