fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Masina de montat pavele VM 401

Masina de montat pavele VM 401. Utilajul este special conceput pentru a eficientiza procesul de montare a pavelelor, dar nu numai. Acesta poate fi considerat un veritabil utilaj multifunctional, fiind util in numeroase activitati, prin simpla schimbare a atasamentelor montate. Studiaza produsul, iar daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Un specialist Best Tools te va ajuta sa alegi utilajul perfect pentru necesitatile tale.

Product Description

Utilaj ul Probst VM 401 este un utilaj de montat pavele inovator, de ultima generatie, care stabileste noi standarde prin confortul deosebit, capacitatea sa de transport ridicata si conceptia modulara. Sunt înglobate, de asemenea, caracteristici consacrate ale seriei MV, cum ar fi sasiul robust si directia dublu articulata.

Motorul diesel puternic, cu 4 cilindri, ofera o rezerva suficienta de forta. Cabina spatioasa a conducatorului este separata de sasiu, iar actionarea simpla pe baza de joystick a fost îmbunatatita pentru o conducere confortabila.

Configuratia modulara a cabinei si a instalatiei hidraulice permite montarea de dotari individualizate, adaptate diferitelor cerinte, cum ar fi geamul optional al cabinei, din sticla securizata, rezistenta la zgâriere.

Dotari standard:

•    Cleste de montaj hidraulic HVZ-uni (a se vedea descrierea detaliata la pagina 1.4) cu dispozitiv automat de împingere ADV pentru realizarea de rosturi precise, conform standardelor (economie de timp – nu este necesara baterea cu maiul!).
•    Motor diesel Kubota cu 4 cilindri, 26,5 kW / 36 PS la 3000 l/min. Functionare foarte uniforma si capacitate mare de rezerva.
•    Coloana de directie cu înaltime reglabila. Unghiul de actionare al fiecarei pedale poate fi reglat independent. Vizibilitate excelenta spre marginea suprafetei de montare.
•    Rotor hidraulic continuu pentru directionarea precisa a clestelui HVZ-uni din scaunul conducatorului. Echipat cu patru articulatii hidraulice rotative, astfel încât nu exista legatura directa între utilaj si accesoriul atasat, ceea ce elimina riscul de accidentare ca urmare a rasucirii furtunurilor hidraulice.
•    Oglinda retrovizoare rezistenta la socuri ofera un unghi larg de vizibilitate, eliminând unghiurile moarte.
•    Coloana de directie dublu articulata si centrul de greutate jos confera o manevrabilitate si stabilitate deosebita. Nu exista solicitari sau alinieri defectuoase la nivelul pavelelor necompactate.
•    Vizibilitate completa, inclusiv în spate. Utilajele de montat pavele se deplaseaza cu 30% din viteza în marsarier!
•    Tractiune hidrostatica sensibila pe rotile din fata. Anvelope late si ecartament diferit între fata si spate.
•    Anvelopele late si ecartamentul diferit între osiile din fata si spate asigura exercita o solicitare redusa asupra pavelelor necompactate si asigura o manevrare usoara.
•    Vehicul perfect pentru orice tip de teren, datorita diametrului mare al pneurilor si garzii la sol înalte.
•    Raza de pivotare mare, de aproximativ 1.600 m din pozitia oprit se realizeaza numai prin blocarea directiei.
•    Capacitate mare de ridicare, pentru manipularea paletilor dublu suprapusi pâna la o înaltime de 1.600 mm, realizând o economie considerabila de timp de deplasare.
•    Fara efecte negative asupra stabilitatii, datorita razei scurte de actiune, chiar si în cazul înaltimilor de ridicare mari. Înaltimea totala redusa a utilajului MV permite lucrul în parcarile auto subterane.
•    Pneurile late si amortizoarele cu arcuri ale clestelui de montaj asigura o conducere usoara.

Dotari suplimentare optionale:

•    Cabina conducatorului cu geamuri securizate, rezistente la zgâriere, usa din sticla la cabina.
•    Cabina încalzita.
•    Radio cu CD player
•    Proiectoare speciale fata si spate pentru iluminarea optima a zonei de pavare.
•    Sistem electronic de control programabil (PLC) modern si robust, cu preselector pentru urmatoarele succesiuni de msicari ale clestelui de montaj HVZ-uni:

Operare manuala: Toate msicarile clestelui de montaj sunt controlate prin joystick si pedale.
Semiautomat: Toate msicarile dispozitivului de împingere sunt comandate automat
Complet automat: Toate miscarile clestelui sunt comandate în ordinea corecta de catre sistemul de control electronic. Cu ajutorul joystick-ului, fiecare miscare individuala se poate activa în orice moment.
Schimbare automata: program modificat pentru trecerea pavelelor dreptunghiulare de la asezarea transversala sau suprapusa la cea longitudinala

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search