fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Extractor de bolturi ENZ

Extractor de bolturi ENZ. Un dispozitiv de scoatere a bolturilor de fixare a sforilor. Daca ai intrebari despre acest produs sau orice alta curiozitate, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Extractor de bolturi ENZ

Un instrument simplu, dar foarte eficient, de scoatere a bolturilor de fixare a sforii, folosit pe santierele de constructii.
Metodele vechi, consumatoare de timp si care adesea provocau accidente, de scoatere a bolturilor cu mana sau cu ajutorul clestelui, ciocanului si altor scule similare pot fi date uitarii.

•    Adecvat pentru toate diametrele de bolturi, între 10 si 30 mm.
•    Daca nu se utilizeaza ENZ, adesea bolturile se îndoaie. Îndreptarea a 50 de bolturi pur ii simplu costa mai mult decât un extractor de bolturi!
•    În momentul ridicarii, sistemul de prindere în forma de “V” se blocheaza pe bolt. Miicarile de tragere si rasucire pentru degajarea boltului pot fi efectuate fara niciun efort fizic deosebit.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search