fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Instalatie pentru montaj dale UNI MOBIL UM-VS-S basic

Instalatie pentru montaj dale UNI MOBIL UM-VS-S in varianta basic, fara placa de aspiratie. Citeste despre dispozitiv si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un reprezentant Best Tools iti sta la dispozitie si iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci achizitia corecta, in functie de necesitatile de pe santierul tau.

Product Description

Carucior de montaj UNI MOBIL UM-VS-S – versiunea de baza – Versiunea de baza (fara placa de aspiratie) echipata cu Speedy VS-S, cu actionare electrica, la 230 V sau 110 V (a se vedea lista de la pagina 2.8).

UNI MOBIL UM-SM este sistemul de montat cu vid perfect pentru dalele si pietrele usor poroase.

•    Echipat cu suspensie care se roteste la 90° pentru pozitionarea perfecta a dalelor.

Retineti: Placa de aspiratie trebuie comandata separat. Consultati tabelul.

Avantaj Permite pozitionarea usoara si apropiata a dalelor. Dalele pot fi ridicate din nou. Se poate folosi si pentru dale foarte poroase.
Retineti: Caruciorul de montaj trebuie conectat prin cablu la reteaua de alimentare cu energie electrica de 230 V sau 110 V.

Daca folositi deja Speedy VS-S, solicitati o cotatie de pret pentru trecerea la UM-VS-S!

Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania. Probst este cel mai important producator german de scule, dispozitive, echipamente si utilaje de manipulare a elementelor prefabricate, cum ar fi dalele, bordurile, pavelele, tevile etc.

Search