fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Instalatie de transport si montaj borduri Trans Mobil TM

Instalatie de transport si montaj borduri cu vid Trans Mobil TM – echipamentul a obtinut premiul pentru inovatie in 2008 GaLaBau. Daca ai intrebari sau nelamuriri. nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools este mereu pregatit sa iti ofere toate detaliile de care ai nevoie pentru a face achizitia perfecta.

Product Description

Transportor pentru montaj Trans Mobil TM

Un utilaj compact si universal pentru transportul si manipularea materialelor de constructii paletizate si montarea cu vid.
Având o greutate de doar aproximativ 1.300 kg, poate fi transportat cu usurinta cu o remorca obiinuita.

Posibilitatea de adaptare pentru toate tipurile de lucrari de constructii: constructii civile, drumuri, horticultura si amenajare peisagistica, precum si subcontractari.

Agregatul puternic de montaj cu vid permite montarea rapida a elementelor grele de constructii, fara efort si fara solicitare fizica.

•    Pilonul agregatului de montaj cu vid poate fi reglat în pozitie perfect verticala, cu ajutorul a doua piulite de strângere, chiar si pe teren accidentat (aprox. +/- 8,5 grade lateral; +/- 13 grade pe directia de mers).
•    Gama larga de dispozitive de prindere cu aspiratie pentru toate materialele de constructie uzuale, cum ar fi dale, borduri, rigole etc.
•    Sistemul de ridicare este prevazut cu doua brate. Caracteristici: brate lungi, în forma de pana, cu o lungime de lucru de 1.090 mm si posibilitatea de reglare pe orizontala. Înaltimea de ridicare de 340 mm, capacitatea de ridicare 1.500 kg.
•    Pentru paleti cu latimea de maximum 1.200 mm
•    Åženile solide si puternice din cauciuc – astfel, TRANS MOBIL TM poate manevra foarte bine si fara probleme chiar si pe teren accidentat. Viteza de deplasare aprox. 2,2 km/h.

•    Dimensiuni pentru transport:

Latime totala 1.800 mm (71”)
Înaltime totala 2.280 mm (90”)
lungime totala 3.480 mm (137”).

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search