fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Grup Electrogen Kohler B1400

Grupul electrogen Kohler B1400 este special conceput pentru a face față celor mai exigente cerințe, atât în stand-by, cât și în Prime. Explorează generatorul și contactează-ne. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate informațiile relevante și, dacă este necesar, te va ghida către grupul electrogen perfect pentru proiectul tău.

*Pentru cotații de preț și alte detalii, contactează-ne.

Product Description

Descriere generala

Grup Electrogen Kohler B1400, diesel, produs în Franța, cu puteri de 1400 kVA în regim de avarie și 1273 kVA în regim continuu, la o frecvență de 50 Hz și turație de 1500 rpm. Tensiune furnizată: 400 / 230V.

Motorizare

Generatorul este dotat cu un motor BAUDOUIN de 39.23 l, cu o putere maximă de 1210 kW:

 • Număr cilindri: 12
 • Combustibil: diesel
 • Tip sistem răcire: radiator
 • Consum la încărcare 100%: 281.1 l/h
 • Consum la încărcare 75%: 210.8 l/h
 • Consum la încărcare 50%: 140.5 l/h

Alternator

Grupul electrogen este dotat cu un alternator Kohler cu cuplaj direct, autoexcitat fără perii, clasă de izolație H, grad de protecție IP 23, cu 3 faze / 4 poli.

Elemente constructive

Generatorul este dotat cu un rezervor de combustibil de 500 l, un regulator electronic de turație, sistem de preîncălzire a lichidului de răcire (pentru o pornire ușoară în sezonul rece), sistem de pornire la 12V, redresor pentru încărcarea bateriei atunci când generatorul nu funcționează, alternator pentru încărcarea acumulatorului în timpul funcționării motorului și amortizoare pentru vibrații amplasate între șasiu și ansamblul motor-alternator.

Controler digital APM403

Panoul de comandă este ușor de utilizat chiar și de personalul necalificat, fiind conceput pentru a oferi extrem de multe detalii despre funționarea grupului electrogen. Controlerul încorporează zeci de instrumente de măsură a funcționării generatorului, dispozitive de semnalizare pentru avarii și nu numai, taste de comandă și indicatoare pentru diferite mesaje de atenționare și funcționare corectă a întregului ansamblu.

Capotaj de insonorizare

Capotajul de insonorizare este construit din elemente rezistente, vopsite la cele mai inalte standarde. Capotajul este dotat cu uși care permit accesul ușor la elementele grupului electrogen, pentru intervenții rapide și facile. Capacitatea de insonorizare a capotajului este impresionantă, reducând nivelul de zgomot la 91 dB la 1 metru și la 82 dB la 7 metri.

 • Dimensiuni generator: L 6060 mm x W 2440 mm x H 2900 mm.
 • Masa totală: 14910 kg.

Inversor de sursă AAR VERSO 200 S – 2000 A (OPȚIONAL)

 • Dimensiuni panou: 1600mm x 606mm x 442mm.
 • Protecție pentru fluctuații de ±15% ale frecvenței și tensiunii;
 • Protecție la sensul fazelor la rețea și la grup;
 • Protecție la lipsă fază.
 • Led pentru semnalizarea fazajului aferent rețelei și a grupului;
 • Led pentru starea rețelei electrice sau a grupului;
 • Led pentru poziția contactorului pentru rețea și pentru grup.

Servicii Post-Vanzare

Best Tools oferă, pe lângă grupurile electrogene KOHLER, servicii complete: consultanță, training, garanții, contracte de mentenanță, gamă completă de echipamente adiacente, livrare, montare, punere în funcțiune. Tehnicienii Best Tools Company sunt instruiți direct de către KOHLER, participând regulat la sesiuni de training organizate în Brest, Franța. Acoperirea naționala este asigurată de cele peste 15 laboratoare mobile de service și de către personalul localizat în puncte-cheie din România. Laboratorul central de service, din Bucuresti, se ridica la rândul său la nivelul așteptărilor create de producătorii premium pe care îi reprezentăm.

BEST TOOLS COMPANY & KOHLER

Compania Kohler s-a înființat în anul 1873, în Statele Unite ale Americii. În 1920, Kohler a produs primul generator modern. Divizia sa de grupuri electrogene a devenit din ce în ce mai performantă, în special după achiziția producătorului francez SDMO Industries. În acest moment, Kohler este al treilea cel mai important producător de grupuri electrogene din lume, fiind un veritabil creator de tendințe în domeniu.

Best Tools Company este dealer exclusiv Kohler în România și țările vecine, unde distribuie gama completă a consacratului producător, de la generatoare portabile, la grupuri electrogene de mare putere (1 – 4500 kVA).

Download PDF

Search