fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Grinda telescopica de nivelare manuala Tele-Plan TP

Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP. Descopera toate produsele din gama Best Tools si contacteaza-ne daca ai intrebari sau daca doresti sa achizitionezi un echipament. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face achizitia corecta.

Product Description

Timp de generatii, barele de nivelare destinate pregatirii materialului de suport pentru pavele au fost de forma mai mult sau mai putin dreptunghiulara.

Rezultatul:

Atunci când se trage materialul de suport cu astfel de bare de nivelat, ele tind sa o ia în sus. Petru evitarea acestei situatii, bara trebuie apasata în jos cu forta si trasa în acelasi timp. Este o operatiune obositoare si consumatoare de timp, mai ales având în vedere faptul ca se efectueaza într-o pozitie necorespunzatoare din punct de vedere ergonomic, în genunchi, pe nisipul ud.

Însa noul profil de aluminiu Tele-Plan TP de la Probst are forma de secera. Ca atare, profilul se înfige în materialul de suport si nu se mai ridica. Nu mai este necesara forta de apasare a acestuia în jos. În special atunci când se niveleaza nisip compactat si când, din cauza obstacolelor laterale bara de nivelat nu poate fi miscata lateral, avantajul profilului TP este imens.

Avantaj suplimentar: Se pot cupla împreuna doua profiluri TP pentru a fi reglate telescopic într-un mod simplu si solid, astfel încât sa se poata adapta latimea de lucru în orice moment, în functie de necesitati.

Tipuri: 100/165 • 150/260 • 200/350, cu urmatoarele dotari standard:

•    Doua dispozitive de prindere fixe, care nu se pot pierde, pentru cuplarea celor doua profiluri. Elemente laterale cu înaltime reglabila si blocare la înaltime (ST-TP) pe ambele parti, cu plaja de reglare între 0 si 127 mm. Se pot demonta rapid, daca este cazul.  Cuplaj pentru mânere de tragere suplimentare HG-TP încorporat în elementele laterale. Un indicator de nivel încorporat în interiorul profilului TP. Profil de aluminiu solid si durabil, dar usor, din material foarte rezistent, cu o greutate de doar 1,3 kg pe metru.
•    Mâner HG-TP: Accesorii: Set de 2 mânere de tragere, care permit o pozitie relaxata si corecta din punct de vedere ergonomic a corpului, în picioare si nu în genunchi, în nisipul ud. Accesoriu special, poate fi montat si demontat rapid de pe elementele laterale.
•    Profil TP: 2,0 • 3,0 • 4,0 Numai profilul din aluminiu, fara indicatoare de nivel. Pregatit pentru montarea elementelor laterale ST-SP cu opritori pentru reglarea în înaltime în orice moment ulterior.
•    Elemente laterale ST-TP: Elemente laterale cu suporturi cu înaltime reglabila, livrate în pereche. Plaja de reglare între 0 si 127 mm, se pot monta si demonta în orice moment. Cu dispozitive de cuplare încorporate pentru mânerul HG-TP.

Download PDF

Search