fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Extractor de pavele SZ cu dispozitiv de blocare

Extractor de pavele SZ cu dispozitiv de blocare. Clestele este gandit special pentru a extrage pavelele de diferite dimensiuni si modele. Descopera toate produsele Probst si contacteaza-ne daca ai nevoie de mai multe detalii sau daca doresti sa comanzi un dispozitiv. Best Tools este dealer oficial Probst in Romania, unde distribuie toata gama de scule, echipamente, dispozitive si utilaje.

Product Description

Extractor de pavele SZ cu dispozitiv de blocare

Un instrument esential pentru orice constructor care monteaza pavele sau executa reparatii ale suprafetelor pavate. Reglabil pentru orice dimensiuni sau forme ale pavelelor. In noua configuratie, extractorul este dotat si cu un dispozitiv de blocare.

Detalii si specificatii:

  • Operatorul nu trebuie sa tina strânse în permanenta mânerele dispozitivului SZ! Lamele din otel elastic pot fi introduse fara probleme în rosturile pavajului existent cu ajutorul ciocanului KH.
  • Latimea de prindere poate fi reglata fara ajutorul altor scule.
  • Lame din otel elastic, profilate, de calitate superioara, usor de înlocuit.

Accesorii

  • Pârghie de picior pentru extractie AHW pentru degajarea rapida a pavelelor – include 2 lame de rezerva + perie de sârma. (Atunci când pavelele sunt foarte strâns fixate între ele, se poate folosi vibratia unui rotopercutor).
  • Ciocan combinat KH (cu o parte dura, din otel, si una “moale”, din plastic
  • Lama de rezerva pentru SZ (scurta / lunga) pentru fiecare bucata

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search