fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de aliniere la nivel SA

String-Along SA este un dispozitiv de aliniere la nivel extrem de usor de utilizat, conceput astfel incat sa usureze munca si sa elimine timpul pierdut. Studiaza toate produsele din gama Best Tools. Daca ai intrebari sau daca doresti sa achizitionezi un dispozitiv, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti sta mereu la dispozitie, iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie si, daca este nevoie, te va ghida catre dispozitivele perfecte pentru activitatile tale.

Product Description

String-Along SA

String-Along SA este si mai usor de utilizat în astfel de situatii. Nici macar marcarea pe tarusi nu mai este necesara: faceti sa gliseze dispozitivul SA pe tarus, pâna la atingerea înaltimii masurate de LF, apoi strângeti surubul. Gata. Acum, sfoara poate fi înfasurata pe SA, iar dintii de prindere o vor mentine permanent în pozitie fixa.

•    În general, SA poate fi utilizat pentru toate tipurile de trasare cu sfoara si este deosebit de util în cazurile în care sfoara trebuie scoasa temporar si pusa apoi la loc în aceeaii pozitie.
•    Dintii de prindere mentin sfoara în permanenta întinsa.
•    Sunt eliminate nodurile de pe sfoara sau semnele derutante de pe taruii.
•    Se livreaza într-o punga cu 12 coliere.

Search