fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Cleste extractor de pavele rapid SAH

Extractor de pavele rapid SAH. Un cleste conceput pentru extragerea cu usurinta a pavelelor deja montate. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv despre pret, livrare etc.

Product Description

Cleste pentru extragerea de pavele SAH (Probst)

Un clește conceput pentru scoaterea elementelor dintr-un pavaj necompactat. De exemplu, cleștele ajută în situațiile în care trebuie introduse pavele de alte culori, pentru marcarea locurilor de parcare, iar cele deja montate trebuie scoase. De asemenea, cleștele extractor ajută și atunci când pavelele deteriorate trebuie înlocuite. Cu ajutorul clestelui SAH, acest lucru se poate realiza rapid și eficient, cu o poziție relaxată a corpului. Lamele profilate din oțel flexibil asigură o prindere fermă și sigură a pavelelor.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

 

Search