fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sistem hidraulic de prindere HVZ Herringbone montaj la 45 grade

Rezultatul anilor de experiență și inovare Probst îi oferă acestui dispozitiv performanță îmbunătățită considerabil în instalarea pavelelor. Studiaza echipamentul si contacteaza-ne daca ai intrebari. Noi iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie si iti vom oferi consultanta in vederea alegerii dispozitivului perfect pentru activitatile tale.

Product Description

Clema instalare pavele 45 grade

Clema de instalare a pavelelor HVZ Herringbone – format 45 grade este potrivită pentru mașinile de instalare a pavelelor Probst VM, precum și ca un atașament la orice utilaj, cum ar fi mini excavatoarele.

Clema de instalare a pavelelor HVZ Herringbone în format 45 de grade preia modelul de instalare paletizat adecvat (transformat la 45 de grade pe palet în comparație cu alinierea convertibilă a blocurilor către clema de așezare). Dispozitivul este sigur și puternic, capabil să așeze pavelele precis.

Studiază dispozitivul in detaliu și contactează-ne dacă ai întrebări.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search