fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Energreen Robo

Gama Robo de la Energreen este compusă din mașini controlate de la distanță (150 m), prin telecomandă. Utilajele sunt multifuncționale și au fost concepute astfel încât să poată fi folosite în cât mai multe aplicații, fiind disponibile numeroase accesorii cu montare ușoară, pentru a satisface nevoile diferite de muncă. Siguranța este unul dintre punctele forte ale utilajelor Robo: mașinile nu expun direct operatorul la zgomot, vibrații, gaze de evacuare, riscul de răsturnare etc.

*Pentru cotații de preț, contactează-ne!

Product Description

Utilaje controlate de la distanță

Gama Robo este concepută pentru a ușura munca operatorilor, toate cele trei utilaje fiind controlate de la distanță, prin telecomandă. Robuste și fiabile, utilajele Robo pot pătrunde și efectua activități în locuri extrem de greu accesibile, fără a fi nevoie ca și operatorul să se expună riscurilor terenurilor accidentate, deoarece acesta din urmă poate controla echipamentul de la 150 m distanță.

Gama Energreen Robo

Gama Robo este compusă din trei modele diferite ca dimensiuni, puteri și numărul de accesorii cu care pot fi dotate. Toate sunt produse din materiale premium, sunt dotate cu motoare puternice și fiabile, sunt foarte ușor de manevrat etc.

Siguranță și confort                                                                         Multifuncțional

  • Control de la distanță (150 m)                                           • Întreținerea drumurilor
  • Operator în siguranță                                                           • Întreținere spații verzi
  • Buton de urgență pe telecomandă                                  • Lucrări silvice
  • Manevrare excelentă                                                            • Serviciu rutier de iarnă
  • Ușor de utilizat și de transportat                                        • Agricultură                                                                                                                                                               • Construcții

 

Aplicații pe pante abrupte                                                             Productivitate

  • Tracțiune impresionantă                                                       • Acțiune rapidă
  • Sistem rulare creat special                                                   • Consum redus
  • Centru de greutate scăzut                                                    • Manevrabilitate pe orice suprafață                                                                                                                   • Ușor de transportat

RoboMINI

Energreen RoboMINI este un robot conceput să funcționeze în siguranță pe pante de până la 50° în orice direcție și în zone foarte înguste. Conceptul special ce stă la baza acestui utilaj, centrul de greutate scăzut și manevrabilitatea sa fac ca RoboMINI să fie perfect pentru operarea în zone accidentate, menținând o aderență excelentă, întrucât rămâne în orice moment în contact cu suprafața de rulare. Echipat cu un motor pe benzină de 23 CP perfect pentru dimensiunile sale reduse, MINI poate fi dotat cu șase tipuri de accesorii, toate comutabile rapid prin intermediul sistemului special de prindere.

RoboGREEN Evo

RoboGREEN Evo este utilajul mijlociu din gama Robo. Acesta, la fel ca și celelalte utilaje din gamă, este controlat prin telecomandă și poate duce la bun sfărșit aplicații în cele mai ostile locuri, cu pante de până la 55°, unde accesul este foarte dificil. Echipat cu un motor diesel de 40 CP și două funcții hidraulice cu efect dublu, acesta poate fi dotat cu 25 de accesorii diferite. Prin puterea, performanțele, fiabilitatea și robustețea sa iese în evidență în fața altor utilaje cu telecomandă.

RoboMAX

Energreen RoboMAX este cel mai mare și puternic utilaj din gama Robo. Acesta poate lucra cu ușurință în cele mai complexe sarcini și aplicații. Echipamentul standard include două funcții hidraulice cu efect dublu. Proiectat pentru a satisface cele mai diferite nevoi, Energreen RoboMAX poate fi definit ca o mașină cu telecomandă multifuncțională, cu putere și performanță comparabile cu un tractor tradițional cu mai multe accesorii. Principalele caracteristici care fac diferența între acest utilaj și alte mașini asemănătoarea sunt puterea superioară, rezistența, performanța ridicată și versatilitatea. RoboMAX este dotat cu un motor puternic diesel de 75 CP. Utilajul poate fi dotat cu 13 accesorii diferite, fiind util în tot atâtea tipuri de aplicații.

Inovații tehnice

Utilajele din gama Robo de la Energreen dispun de multe caracteristici ce le recomandă ca fiind rezistente și foarte practice. Mașinile sunt protejate de o carcasă din oțel rezistent, au un sistem frontal de prindere gândit astfel încât să ofere durabilitate, radiator protejat, șasiu rezistent, ventilator cu funcție de autocurățare, consolă de control cu touchscreen montată în lateral etc.

Telecomandă

Telecomanda diferă în funcție de model, dar este la fel de eficientă și bine gândită. Dotată cu butoane și joystick-uri perfect poziționate, telecomanda îi oferă operatorului instrumentul perfect pentru manevrarea eficientă a utilajului Robo. Cu o rază de acțiune de până la 150 m, telecomanda are o autonomie de 18 ore și este rezistentă.

Search