fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de rotire a conductelor de beton UG

Dispozitiv de rotire a conductelor de beton UG. Descopera dispozitivul si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci alegerea perfecta pentru necesitatile tale.

Product Description

Dispozitiv de rotire a conductelor de beton UG

Face mult mai eficienta manipularea conductelor de beton dupa fabricatie.

•    Datorita talpilor de apasare cu suprafata mare, exercita o presiune redusa asupra conductelor, astfel încât pot fi manipulate în conditii de siguranta si produsele incomplet întarite.
•    Deoarece conductele sunt rotite în pozitie verticala, nu exista pericolul deteriorarii îmbinarilor sau cofrajelor metalice.
•    Deplasarea paralela a bratelor de prindere face ca spatiul necesar între conducte sa fie mic. (Se livreaza fara racorduri hidraulice flexibile pentru motostivuitor).

La cerere, sunt disponibile modele speciale, de ex. pentru deplasarea simultana a 2 conducte.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor, a tuturor tipurilor de conducte și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search