fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Cleste de rotit conducte de beton pentru poduri rulante PWG-R

Cleste de rotit conducte de beton pentru poduri rulante PWG-R. Un dispozitiv perfect pentru fabricile de materiale de constructii, dar nu numai. Daca esti interesat de acest cleste sau daca ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci achizitia perfecta pentru activitatile tale.

Product Description

Cleste de rotit conducte de beton pentru poduri rulante PWG-R

Cleste hidraulic special conceput pentru ridicarea si rotirea cu 90° a conductelor de beton de mari dimensiuni.

•    Permite economisirea de spatiu la utilizarea podurilor rulante. Cleste actionat complet hidraulic, reglabil pentru diferite dimensiuni.
•    Talpile de apasare cu suprafata mare si ghearele cauciucate oscilante permit o buna distribuire a fortei de apasare, permitând degajarea mai rapida a zonei de productie.
•    Deplasarea paralela a bratelor de prindere face ca spatiul necesar între conducte sa fie mic.
•    Actionare hidraulica prin intermediul unei pompe electrohidraulice cu un consum de aproximativ 4 kW, curent trifazic.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor, a tuturor tipurilor de conducte și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search