fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de prindere pentru motostivuitor STAZ-S 4

Dispozitiv de prindere pentru motostivuitor STAZ-S 4, pentru fabricile de materiale de constructii. Daca ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Dispozitiv de prindere pentru motostivuitor STAZ-S 4

•    Cu aceleasi caracteristici ca STAZ, dar cu prindere din patru parti.
•    Special conceput pentru prinderea în conditii de siguranta a stivelor nelegate si necomprimate de produse pe mai multe straturi.
•    Datorita faptului ca prinderea principala si cea finala sunt controlate hidraulic separat si utilizarii placilor de presiune (ca accesorii!), se obtine o presare precisa a stivelor si se elimina orice goluri.
•    Motostivuitorul trebuie sa aiba disponibile doua circuite hidraulice separate. (Se livreaza fara racorduri hidraulice flexibile pentru motostivuitor).

Pentru a putea stabili exact lungimea ghearelor de prindere, trebuie sa ne trimiteti planuri ale matritelor de turnare anexate la comanda.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search