fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Cleste pneumatic de cubaj ATZ-P

Cleste pneumatic de cubaj ATZ-P pentru fabricile de materiale de constructii si nu numai. Descopera toate echipamentele Probst si contacteaza-ne daca ai intrebari sau daca doresti sa achizitionezi un produs. Un reprezentant Best Tools iti va oferi in cel mai scurt timp toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Cleste pneumatic de cubaj ATZ-P

Disponibil în varianta cu prindere din 2 si din 4 parti, în functie de forma si dimensiunile blocurilor de pavaj. Utilizabil universal pentru luarea din stiva sau repunerea în stiva a unul sau doua straturi de blocuri de pavaj simultan. Se foloseste în principal împreuna cu masinile de sablat.

Specificatii standard:

•    Inel de ridicare pentru prinderea de cârligul macaralei.
•    Cilindrul pneumatic si posibilitatea de reglare manuala suplimentara permit obtinerea unei deschideri mari de prindere.
•    Posibilitatea de reglare a înaltimii.
•    Supapa manuala de control pe mânerul de ghidaj.

Sunt disponibile si alte variante de largime si înaltime a deschiderii. Tipul ranforsat disponibil la cerere, de exemplu, pentru instalarea în statiile automate de transfer al blocurilor de beton. Ca alternativa la dispozitivul cu actionare pneumatica, exista varianta cu actionare complet electrica.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search