fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Ghidaj vertical SRF

Ghidaj vertical SRF. Daca esti interesat de produsele Probst din gama Best Tools, contacteaza-ne. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie si, daca este necesar, te va ghida catre utilajul perfect pentru activitatile tale.

Product Description

Ghidaj vertical SRF

Ghidaj telescopic pentru utilaje stationare, destinat ridicarii diferitelor dispozitive (cleite pneumatic de cubaj, cleite rotativ etc.).
Se monteaza pe calea de rulare existenta a macaralei care se va asigura de catre santier. Lucrul este facilitat de deplasarea cu propulsie electrica si dispozitivul electric de ridicat cu lant, în special la deplasarea echipamentelor pentru pavele. sau la cubarea manuala a produselor din beton, cu ajutorul unui dispozitiv corespunzator.

Specificatii standard:

•    Dispozitiv electric de ridicat cu lant (cu diverse variante de putere), cu 2 viteze de ridicare (instalatia electrica se va asigura de catre client).
•    Carucior electric cu 2 viteze (instalatia electrica va fi asigurata de catre client).
•    2 carucioare inferioare de brat de macara (nemotorizate), suspendate transversal fata de directia de mers
(pentru a facilita manipularea dispozitivelor atasate si a îmbunatati pozitionarea exacta a acestora).
•    Maneta de control pentru 4 functii, cu cablu electric flexibil.
•    Cârlig de macara pentru ridicarea de echipament (cu dispozitiv de rotire manual care se opreite singur la fiecare 90°).
•    Ghidaje mari din raisna poliamidica pentru miscarea telescopica.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search