fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Cleste insertie camin de vizitare SP-I

Cleste insertie camin de vizitare SP-I. Clestele poate fi montat pe toate utilajele de ridicare, fiind versatil si fiabil. Daca esti interesat de unul dintre produsele din gama Best Tools, nu ezitati sa ne contactati. Reprezentantii Best Tools va vor oferi toate detaliile de care aveti nevoie.

Product Description

Cleste insertie camin de vizitare SP-I

Functionare complet mecanica, dispozitivul putând fi folosit cu orice utilaj de ridicat.

•    Pate ridica simultan pâna la 3 inele cu diametrul intern de 800 – 1.500 mm, precum si câte un singur inel sau con, datorita posibilitatii de reglare a înaltimii.
•    Întrucât prinderea se realizeaza prin presiune radiala dinspre interior, utilizarea sa pentru produse incomplet întarite este limitata.
•    Se regleaza cu ajutorul suruburilor în functie de dimensiunile inelului de camin de vizitare. Ghearele de prindere decalate permit manipularea de conuri fara modificarea diametrului intern de 1.000 mm.

Specificatii standard:

•    Inel de ridicare pentru prinderea de cârligul macaralei.
•    Gheare de prindere sub forma de bare metalice cauciucate, foarte rezistente, care pot fi schimbate.
•    Trecere automata de la “plin” la “gol”, fiind astfel un dispozitiv care poate fi actionat de catre o singura persoana.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor, a tuturor tipurilor de conducte și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search