fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sararita Bucher One

Imprastietorile de material antiderapant Bucher ONE sunt potrivite pentru camioane medii, dotate cu buncare disponibile de la 2,2 mc la 6 mc. Potrivite pentru sare, nisip sau pietris. Daca ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne!

Product Description

Imprastietorile de material antiderapant Bucher ONE

  • Imprastietoare pentru camioane medii.
  • Buncare disponibile de la 2,2 mc la 6 mc.
  • Potrivite pentru sare, nisip sau pietris.

Modelul Bucher ONE OH

ONE OH are banda de alimentare din metal. Bucarul, sudat in totalitate pentru a preveni vibratiile, este facut din otel inoxidabil, AISI 304, si asigura incarcarea fara niciun fel de deformare.

Sisteme de alimentare cu banda metalica

Sistemul de alimentare se realizeaza prin banda din otel inoxidabil AISI 304 cu traverse. Lantul este ghidat de pinioane dintate care permit o tractiune constanta, mentinand o translatie sincronizata, fara derapaje.

Specificatii

Sararita Bucher One este disponibila in mai multe versiuni, cu capacitati ale buncarelor cuprinse intre 2,2 si 6 m³ si latime de imprastiere cuprinsa intre 2 si 12 m.

*Diametrul discului de imprastiere este de 600 mm.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi! Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Search