fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sararita Bucher UniQa

Imprastietoarele de material antiderapant Bucher UniQa sunt realizate pentru camioane medii si mari si sunt dotate cu buncare intre 4 mc si 16 mc. Potrivite pentru sare, nisip sau pietris. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne! Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci achizitia corecta.

*Pentru cotatii de pret, contacteaza-ne!

Product Description

Imprastietoarele de material antiderapant Bucher UniQa

  • Imprastietoare pentru camioane medii si mari.
  • Buncare disponibile de la 4 mc la 16 mc.
  • Potrivite pentru sare, nisip sau pietris.

Bucher UniQa UH

UniQa UH are banda de imprastiere din metal si este potrivita pentru a imprastia sare, nisip sau pietris si se pot monta pe camioane medii sau mari. Bucarul, sudat in totalitate pentru a preveni vibratiile, este facut din otel inoxidabil, AISI 304, si asigura incarcarea fara niciun fel de deformare.

Modelul Giletta UniQa Combi

Imprastietoare si pulverizatoare pentru camioanele mari.

Sistem de alimentare cu banda metalica

Sistemul de alimentare se realizeaza prin cureaua de metal, un otel inoxidabil AISI 304 cu traverse. Lantul este ghidat de pinioane dintate care permit o tractiune constanta, mentinand o translatie sincronizata, fara derapaje.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii tehnice. Noi te vom ajuta sa alegi sararita perfecta pentru necesitatile tale.

Search