fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aspirator industrial Sibilia S22

Descopera aspiratorul industrial Sibilia S22. Acesta este alimentat electric si poate fi livrat si in versiunea top, pe picioare telescopice. Exploreaza unitatea de aspirare si contacteaza-ne. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Aspiratorul industrial de mare putere Sibilia S22 este un model versatil și ușor, echipat cu un container de colectare a materialelor, care îl face autonom în operațiunile de aspirație. Este disponibil și în versiunea Top, echipat cu picioarele telescopice și o supapă speciala de evacuare a materialelor aspirate.

Specificatii tehnice

Aspiratorul industrial are o putere de 22 kW, oferind un debit maxim de aer de 1300 m3. Capacitatea maxima de vacuum este de 5000 DaPa. Filtrul principal este de 76.000 cm2, iar cel de siguranta este de 18.000 cm2. Aspiratorul are o capacitate de colectare de 0.82 m3. Alimentare electrica. Dimensiuni: 1774 x 1130 x 2538 mm. Greutate: 1045 kg.

Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile tehnice ale aspiratorului industrial. Daca este necesar, specialistii Best Tools te vor ajuta sa alegi aspiratorul industrial perfect pentru necesitatile tale.

Search