fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aspirator industrial Sibilia S40

Descopera cel mai puternic aspirator industrial Sibilia, potrivit in cele mai complexe situatii. Aspiratorul este disponibil atat in varianta diesel, cat si electrica. Exploreaza aspiratorul si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools Company iti vor oferi toate detaliile.

*Pentru oferte de pret personalizate si alte informatii, contacteaza-ne!

Product Description

Sibililia S40 este probabil cel mai performant aspirator industrial pentru aplicatii grele. Unitatea de aspirare este special conceputa pentru situatii extreme. Aspiratorul este disponibil in doua versiuni, Diesel si Electric, ce ofera aceleasi performante. Dotat cu un pre-separator de colectare, acest aspirator industrial nu cunoaste limite, fiind potrivit pentru cele mai dificile aplicatii.

Specificatii tehnice

In versiunea electrica, aspiratorul industrial are o putere de 110 kW, iar in cea diesel, puterea este de 155 kW. O alta diferenta dintre cele doua modele se regaseste la greutatea proprie, versiunea electrica fiind cu 1000 de kg mai usoara decat cea diesel (4000 kg / 5000 kg). Debitul maxim de aer este similar pentru ambele variante: 6000 m3/h. De asemenea, puterea maxima de aspirare este de 8200 DaPa, filtrul principal de 300000 cm, iar cel de siguranta de 190000 cm atat la aspiratorul industrial Sibilia S40E, cat si la cel diesel (S40D). Dimensiunile aspiratorului: 3500 x 2250 x 2300 mm.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. Reprezentantul Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie si, daca este necesar, te va ghida catre aspiratorul industrial pentru aplicatii complexe perfect pentru necesitatile tale.

Search