fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aspirator industrial fix Sibilia F100

Descopera aspiratorul industrial fix Sibilia F100. Acesta este perfect pentru aspirarea mai multor tipuri de reziduuri. Poate fi folosit in numeroase industrii. Exploreaza aspiratorul si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile despre unitatea de aspirare.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

F100 este o unitate staționară de înaltă performanță concepută pentru a aspira toate tipurile de material pulverulent. Din acest motiv, este echipat cu o turbină cu pompă de canal lateral (disponibilă cu trei puteri diferite), un filtru de suprafață mare și, ca parte a alimentării standard, un cartuș de siguranță pentru filtrare se găsește în interiorul structurii metalice. Aspiratorul industrial este ideal in numeroase situatii, este robust si fiabil.

Specificatii tehnice

Aspiratorul are o putere maxima de 15 kW, un debit maxim de aer de 1300 m3, capacitate maxima de aspirare de 4000 DaPa. Filtrul principal este de 76000 cm2, filtrul de siguranta de 96000 cm2. Alimentare electrica. Dimensiuni: 2000 x 950 x 1700 mm. Greutate: 560 kg.

Pentru informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Search