fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat sudura TIG Miller Dynasty 350 AC/DC HF

Aparat sudura TIG Miller Dynasty 350 AC/DC HF. Descopera toate aparatele de sudura distribuite de Best Tools si contacteaza-ne daca vrei sa comanzi un echipament. Specialistii Best Tools iti stau la dispozitie pentru a te ghida catre aparatul de sudura care se pliaza perfect pe aplicatiile tale.

Product Description

Recomandat pentru aplicatii industriale in regim greu dar si de mare precizie.Adesea folosit in industria aerospatiala , navala , navala din aluminiu si aluminiu anodizat.

Descriere produs

Se poate alimenta la orice sursa de curent intre 208V si 575V,aparatul va functiona fara intreruperi,ideal cand sursa de curent este instabila.
Wind Tunnel Technology™ Protejeaza componentele electronice impotriva contaminantilor din aer,si a prafului,rezultand o fiabilitate crescuta. 120-volt auxiliary power : Sursa de racire cu apa se alimenteaza direct in aparat. Fan-On-Demand : Sistemul de racire va functiona numai atunci cand este necesar,evitandu-se astfel zgomotul suplimentar si circularea prafului prin aparat. Blue Lightning™ : Amorsare instanta TIG de inalta frecventa (HF) evitandu-se lipirea electrodului de materialul de lucru. Auto-postflow : Calculeaza automat timpul de eliberare a gazului dupa incetarea procesului de sudare permitand solidificarea in siguranta si fara riscul de contaminare a sudurii.

Caracteristici MMA:

Permite modificarea caracteristicolor arcului de sudura in functie de tipul de electrod si in functie de aplicatie,suduri fine sau de patrundere mare. Functie de HOT START adaptiva pentru o pornire usoara fara lipirea electrodului. Controlul arcului electric in modul de current alternativ pentru o sudura mai fina

Caracteristici sudura TIG in current alternativ

Control independent al amperajului si a frecventei pentru un control précis al arcului electric si al caldurii. Control asupra oxidului produs in urma sudarii aluminiului,si garantia unei suduri de calitate. Reglajul frecventei intre 20 si 400HZ controleaza dimensiunea bazei arcului de electric si puterea acestuia.

Tipuri de raglaj al frecventei de unda:

  • Advance squarewave: Pentru o capacitate de solidificare rapida a sudurii,de patrundere mare si deplasare rapida.
  • Soft squarewave: Capacitate deosebita de control al volumului de material topit la patrundere mica.
  • Sine wave: Pentru clientii care prefera metode mai vechi de sudura;silentioasa si cu volum mai mare de material topic.
  • Triangular wave: reduce nivelul de caldura si se preteaza foarte bine pt sudura aluminiului subtire cu viteze mari de deplasare.

Caracteristici sudura TIG in current continuu

Se pot realiza suduri extrem de fine si precise pe o gama de metariale exotice. Sudura in mod pulsat la frecventa inalta ,capabil de 5000 pulsatii/min imbunatateste stabilitatea arcului electric, scade nivelul caldurii si creste viteza de deplasare.

Date tehnice

Produs Aparat sudura TIG Miller Dynasty 350 AC/DC HF
Tensiunea de alimentare 208-575     V
Gama de curent 0 – 350A     A
Electrozi utilizabili 1 – 8     mm
Sudeaza aluminiu Da
Curent utilizabil 60% 300     A
Curent utilizabil maxim 350     A
Durata activa la amperaj maxim 30%
Curent absorbit maxim 35     A
Curent absorbit la 60% 32     A
Tensiune in gol 75     V
Dimensiuni ( Lxlxi ) 629 x 349 x 559     mm
Greutate 61     Kg

Garantie

36 luni

Search