fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat sudura Miller Maxstar280 DX

Aparat sudura Miller Maxstar280 DX. Descopera toate aparatele de sudura distribuite de Best Tools si contacteaza-ne daca vrei sa comanzi un echipament. Specialistii Best Tools iti stau la dispozitie pentru a te ghida catre aparatul de sudura care se pliaza perfect pe aplicatiile tale.

Product Description

Recomandat pentru confectie metalica de mare precizie,in industria petrochimica,aerospatiala,alimentara dar si cea navala.

Descriere produs

Upgradabil,mereu la curent cu cele mai noi tehnologii Miller.Aparatul are port pentru card de memorie pentru actualizari de soft,pentru cele mai noi procedee si tehnologii de sudare. Pro Set: Setarea parametrilor de sudura se fac automat in functie de tipul materialului,grosimea lui,in functie de grosimea electrodului,astfel aparatul furnizeaza cele mai bune reglaje de fiecare data.

Tipuri de sudura: TIG DC, TIG Pulsat, electrod. Functia “Sleep timer” ajuta la conservarea energiei si a opri aparatul dupa un anumit timp de nefolosinta. Functia AutoLine permite alimentarea de la orice sursa de curent cu tensiune intre 208V si 575V fara interventia operatorului. Aparatul este dotat cu priza de 120V pentru alimentarea sistemul de racire cu lichid Coolmate 1.3. Blue Lightning Arc Starter : seteaza automat amperajul de pornire in functie de dimensiunea electrodului de wolfram folosit. Wind tunnel technology: protejeaza componentele electronice interne impotriva contaminantilor.

Caracteristici sudare TIG in curent continuu:

  • Modul pulsat creste viteza si stabilitatea arcului si in acelasi timp reduce temperatura
  • Calitati exceptionale in realizarea sudurilor de mare finete in cazul materialelor exotice.

Caracteristici sudare cu electrod invelit in curent continuu:

  • DIG control permite modificarea caracteristicilor arcului de sudura in functie de fiecare tip de electrod invelit.
  • Functia Hot Start impiedica lipirea electrodului la amorsare

Stick-Stuck detecteaza daca electrodul este lipit si intrerupe curentul electric pentru indepartarea lui in siguranta.Functia se poate dezactiva din meniu.

Date tehnice

Produs Aparat sudura Miller Maxstar280 DX
Tensiunea de alimentare 208-575V
Gama de putere 1-280A
Putere la 60% 200A
Dimensiuni 346 x 219 x 569 mm
Greutate 22.7 kg

Garantie

36 luni

Search