fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat de spalat cu presiune Blue Pro

Aparatele de spalat cu presiune Comet Blue Series Professional sunt special create pentru aplicatiile industriale, fiind ideale in activitatile profesionale. Descopera toata gama mai jos si contacteaza-ne daca ai intrebari. Specialistii Best Tools Company iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Pompele cu presiune Comet Blue Series Professional sunt ideale in curatarea mai multor tipuri de suprafete, cum ar fi piscinele, spatiile din exteriorul cladirilor, a peretilor exteriori, a masinilor de dimensiuni mari etc.

Spalator cu presiune profesional Comet K 200

Carcasă robustă din plastic turnată prin injecție. Lance cu suport pentru pistol. Carcasa frontala se poate indeparta usor, pentru intretinerea simpla a dispozitivului. Roți mari (Ø 220 mm) pentru mișcări ușoare în sus și în jos pe trepte și pe teren accidentat. Rezervor detergent detașabil cu nivel vizibil din exterior. Sistem de reglare detergent cu filtru. Aspirarea detergentului la presiune scăzută reglementată. Motopompa GXR cu cap de alamă și pistoane din oțel inoxidabil (modele monofazate); Motor AXR cu cap de alamă și pistoane ceramice (modele trifazate). Motor cu 2 poli (2800 rpm). Supapă de descărcare profesională încorporată + manometru. Sistem de oprire totală si pompe autoamorsante cu dispozitiv EASY START. comutator rotativ. Protecție termică a motorului. Presiune: 130 – 200 bar. Dimensiuni: 54 x 44 x 68/99 cm.

Spalator cu presiune profesional Comet K 250 TSR

Maner robust cu suport pentru cablul de alimentare si furtun. Întreținere ușoară prin simpla îndepărtare a carcasei frontale. Carcasă robustă din plastic. Roți mari (Ø 220 mm). Rezervor detergent detașabil cu nivel vizibil din exterior. Reglare detergent cu filtru. Aspirarea detergentului la presiune scăzută reglementată. Manometru, Motor cu 4 poli (1400 rpm) bine dimensionat și protejat cu vopsea. Supapă de descărcare profesională încorporată. Dotat cu sistemul TotalStop. Pompe autoamorsante cu dispozitiv EASY-START pe modele monofazate. Comutator rotativ. Protecție termică a motorului.

Aparat de spalat cu presiune Comet K Premium Mobile

Rezervor de detergent de 3,5 litri cu verificare a nivelului din exterior. Echipat cu filtru, buton de reglare. Întreținere ușoară prin simpla îndepărtare a carcasei frontale și scoaterea pompei electrice afară. Roți mari (ø 220 mm); ușor de manevrat pe trepte și pe teren neuniform. Cap de pompa din alama. Motor cu 4 poli (1400 rpm) bine dimensionat si protejat cu vopsea. Sistem TotalStop, comutator rotativ, cablou electric cu contactor și releu termic, protecție termică a motorului.

Pentru mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Search