fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Accesorii pentru instalatia hidraulica HVZ / HVZ-uni

Accesorii pentru instalatia hidraulica HVZ / HVZ-uni. Accesoriile sunt gandite astfel incat sa permita montarea tuturor tipurilor de pavele, in modele diferite. Nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile importante ale acestor produse.

Product Description

Accesorii pentru clestii de montaj hidraulici HVZ si HVZ-uni

Adaptor

Pentru anumite unitati de pavele, poate fi avantajos sau chiar necesar, mai ales pentru ghearele laterale, sa se utilizeze un adaptor special în vederea asigurarii unei prinderi optime.

  • Adaptorul de schimbare a pozitiei PA se foloseite, de exemplu, pentru dalele dreptunghiulare, în scopul schimbarii pozitiilor acestora în sirul de pavele. (Indicati forma pavelelor).
  • La montarea pavelelor în spic, este mai bine sa nu existe problema jumatatilor de dala în partile laterale si sa se utilizeze un adaptor FA pentru montarea în spic (Indicati forma pavelelor).
  • La cerere, sunt disponibile adaptoare speciale pentru unitati de montare 21-24
  • Adaptor FA pentru HVZ, daca este necesar – arc extern FA pentru HVZ, Adaptor FA versiunea HVZ-uni
  • Adaptor PA constând din – 2 profiluri C, 10 adaptoare de pozitionare Consultati informatiile suplimentare privind lungimea adaptoarelor etc.

Modelele de pavaj

  1. Modelele de pavaj 1 – 20 prezentate mai jos sunt adecvate, printre altele, montarii mecanice. Si alte forme de pavaj pot fi montate cu ajutorul utilajelor, cu conditia ca pavelele sa fie ambalate în forma corecta, gata de a fi montate de utilaj.
  2. Modelele de pavaj 16 – 20 sunt adecvate pentru montare mecanica folosind un adaptor special.
  3. Modelele de pavaj 21 – 24 sunt adecvate montarii mecanice cu ajutorul unui adaptor special.
  4. Pentru alte modele de pavaj (neprezentate aici), trimiteti un model turnat.

Mansoanele ET-L pentru bratele motostivuitorului


Pentru motostivuitoare, cu iurub de fixare si suspensie pentru HVZ. Cu ajutorul acestui dispozitiv, HVZ poate fi montat usor si rapid pe orice utilaj purtator (cu brate de motostivuitor).

Sistem de suspensie universal pentru excavator


Suspensie universala pentru excavator, care poate fi utilizata pe majoritatea excavatoarelor existente în momentul de fata, cu un diametru maxim al axului d 60 mm. Avantaj: Dispozitivul HVZ poate fi montat usor si rapid pe orice excavator.

Brat de macara A-KL  

Pentru miniîncarcatoare, cu raza de actiune variabila. Acest accesoriu preia greutatea de pe rotile din spate ale miniîncarcatorului, protejând astfel pavelele proaspat montate pentru a nu fi dislocate de miscarile de întoarcere ale miniîncarcatorului.
Este de asemenea avantajos atunci când se folosesc si alte accesorii pe miniîncarcator, cum ar fi clesti pentru dale, clesti de montat borduri etc.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search